Zauważyliśmy, że Twój region nie jest Polski. KLIKNIJ TUTAJ aby przejść do strony . Kontynuuj na tej stronie, zamykając ten baner..

Produkty
Pomidory
Warzywa
Gotowe dania
Organiczny
Usługi gastronomiczne

Aksamitny sos, wzbogacony aromatycznymi śródziemnomorskimi ziołami z dodatkiem warzyw: marchewka, cebula i seler. Niezwykle wszechstronny smak: gotowy do spożycia prosto z puszki

Doskonała jakość najlepszych pomidorów śliwkowych w całości w praktycznym, gęstym i kremowym sosie. 

Gęsty i kremowy sos wzbogacony mieszanka ziół z kuchni śródziemnomorskiej, zgodnie z tradycyjnym przepisem na włoską pizzę: bazylią, oregano, majerankiem i cebulą. Dzięki wysokiej wartości Brix, Sos do Pizzy Cirio zachowuje wysoki standard podczas przygotowania i może zostać wymieszany z wodą bez pogorszenia jego smaku. Dostępny również w innowacyjnym formacie bag in box.

Cirio to również cala gama pomidorów ekologicznych, uprawianych zgodnie ze standardami farmerstwa ekologicznego. Doskonale gładkie i aksamitne, o słodkim, delikatnym smaku, nasze okrągłe pomidory są sparzane, obierane ze skórki i przecierane przez drobne sito, aby otrzymać sos o gładkiej strukturze, który wzbogaci smak Państwa dań.

Cirio to również cala gama pomidorów ekologicznych, uprawianych zgodnie ze standardami farmerstwa ekologicznego. Naturalnie słodkie, nasze pomidory śliwkowe to efekt długiej tradycji i pomidorowej pasji. Z włoskich upraw, zalanych słońcem, wybierane są tylko najbardziej puszyste, dojrzałe i soczyste pomidory o odpowiedniej intensywności koloru, strukturze i głębi smaku. Są one zbierane, parzone, obierane, zanurzane w gęstym pomidorowym sosie i puszkowane w ciągu jednego dnia, by zapewnić świeży, wyróżniający się i autentyczny włoski smak.

Cirio to również cala gama Pomidorów Ekologicznych, uprawianych zgodnie ze standardami farmerstwa ekologicznego. Nasze najbardziej dojrzałe, okrągłe pomidory zostają pozbawione nasion, obrane ze skorki i pokrojone w kawałki, aby zachować jakość, konsystencję i intensywny włoski smak. Pachnące i smaczne, o bogatej czerwonej barwie, Cirio dostarcza naturalnie dobrych i świeżych pomidorów, zebranych i zapakowanych tego samego dnia, aby zapewnić doświadczenie żywego i zachęcającego smaku, czyniącego niepowtarzalnym każde danie!

Unikatowe doświadczenie i ekspertyza Cirio stworzyły najbardziej wyrafinowane włoskie przetarte pomidory (Passata). Doskonale gładkie i aksamitne, o słodkim, delikatnym smaku, nasze okrągłe pomidory są sparzane, obierane ze skórki i przecierane przez drobne sito, aby otrzymać sos o gładkiej strukturze, który wzbogaci smak Państwa dań.

Te sosy pomidorowe mają świeży i naturalny smak. Przygotowane z pomidorów w kawałkach z dodatkiem wybranych warzyw, w pięciu wariantach reprezentujących pięć śródziemnomorskich smaków: Italian cheese (pomidor), Basilico (bazylia), Arrabbiata (chilli), Bolognese (mięso) oraz Mushrooms (grzyby)

Pełen smaku dojrzewających w słońcu pomidorów, z których wybieramy najlepsze i kroimy na kawałki, tworzymy gęsty i kremowy sos, uzupełniony doskonale zrównoważoną mieszanką śródziemnomorskich ziół: bazylią, oregano, majerankiem i cebulą.

Fasola Cannellini Cirio została namoczona zgodnie z toskańską tradycją, jest wysoko ceniona za swój delikatny, słodki smak! Cirio zbiera je w odpowiednim momencie, przetwarza w delikatny sposób i szybko gotuje na parze do perfekcji, stosując całkowicie naturalną metodę, bez dodatku konserwantów. Proces ten pozwala na zachowanie jej wartości: blady biały kolor, rozciągnięty kształt, aromatyczny smak, jednocześnie delikatna i stała struktura.

Naturalnie słodkie, nasze pomidory śliwkowe to efekt długiej tradycji i pomidorowej pasji. Z włoskich upraw, zalanych słońcem, wybierane są tylko najbardziej puszyste, dojrzałe i soczyste pomidory o odpowiedniej intensywności koloru, strukturze i głębi smaku. Są one zbierane, parzone, obierane, zanurzane w gęstym pomidorowym sosie i puszkowane w ciągu jednego dnia, by zapewnić świeży, wyróżniający się i autentyczny włoski smak.

Soczewica Cirio jest obfita, naturalna i pełna smaku. Zbieramy i przygotowujemy ją dokładnie przed ugotowaniem w smacznym pomidorowym sosie. Stosowanie naturalnej metody bez dodatku konserwantów daje jej bogaty i wyróżniający się smak.

Nasze najbardziej dojrzałe, okrągłe pomidory zostają pozbawione nasion, obrane ze skorki i pokrojone w kawałki, aby zachować jakość, konsystencję i intensywny włoski smak. Pachnące i smaczne, o bogatej czerwonej barwie, Cirio dostarcza naturalnie dobrych i świeżych pomidorów, zebranych i zapakowanych tego samego dnia, aby zapewnić doświadczen

Pomidory „Śliwkowe bez Skórki” Cirio to ikona włoskiej kuchni. Uprawiane na skąpanych w słońcu włoskich plantacjach w południowych Włoszech, tylko najdojrzalsze są wybierane i puszkowane ze świeżych, tego samego dnia. Zanurzone w gęstym i soczystym sosie, pomidory w całości Cirio dostarczają naturalnego i oryginalnego włoskiego smaku, zapewniając o 10% wyższą wydajność niż przeciętnie podczas długiego czasu pieczenia.

Aby dać gwarancję, że nasza Ciecierzyca będzie jak najbardziej delikatna i smaczna, zbieramy i przetwarzamy ją w delikatny sposób, a następnie szybko gotujemy na parze do perfekcji, stosując całkowicie naturalną metodę, bez dodatku konserwantów. Ciecierzyca Cirio szczyci się swoim bogatym smakiem, wyraźną chrupkością i bardzo cienka skórką.

Luksusowo kremowe przetarte pomidory Passata, gładkie i aksamitne, o strukturze i smaku prawdziwie domowym. Ich słodki, subtelny smak połączony został z regionalnymi aromatami, stanowiąc idealną bazę dla dań wymagających długiego gotowania, jako że wchłaniają one pozostałe składniki i zapachy dla zapewnienia intensywnego doświadczenia smakowego. Dojrzałe na słońcu toskańskich pól, nasze wibrujące pomidory owiane są przez ciepłe zachodnie wiatry Morza Śródziemnego! Naturalnie wyróżniający się smak, lekko pikantny. Znakomite soczyste kawałki w własnym bogatym sosie.

Nasze najlepsze okrągłe pomidory, dojrzałe i pyszne, zwarte i chrupiące. Sparzone, pozbawione nasion, obrane ze skorki i delikatnie pokrojone w duże mięsiste kostki, nadal zachowujące swoją konsystencję. Pachnące i pełne smaku, dostarczają świeżości właśnie zebranych plonów. .

Fasola Borlotti Cirio łuskana jest od razu podczas zbiorów, następnie selekcjonowana i stopniowana podczas kontroli optycznych w fabrykach. Fasola jest myta i parzona w gorącej wodzie, a następnie konserwowana i pasteryzowana we wrzącej wodzie, bez żadnych innych dodatków do żywności. Cały proces przeprowadzany jest w ciągu 24 godzin. Fasola borlotti jest najsmaczniejszą fasolą. 

Rozgniecione pomidory Rustica Cirio mogą się pochwalić bezbłędną konsystencją, strukturą i miąższem, tworząc gęsty, soczysty sos Passata, do dosłownego podniesienia widelcem. Nasze najwyższej jakości pomidory, zebrane najbardziej dojrzałe i przepuszczone przez sito z dużymi otworami, tworzą autentyczny włoski sos Passata, taki jak z tradycyjnych domowych przepisów, wybuchający smakiem świeżych pomidorów! Jest autentyczny i najlepszy!

Fasola biała duża maślana Cirio łuskana jest od razu podczas zbiorów, następnie selekcjonowana i stopniowana podczas kontroli optycznych w fabrykach. Staranna selekcja i dbałość podczas przetwarzania pozwala na zachowanie jakości: blady biały kolor, gigantyczny kształt, pełny smak, korpulentna struktura, cienka skórka. Bez żadnych innych dodatków do żywności.

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits