Najwyższa Jakość
W 100% WŁOSKIE SUROWCE
ITALIAN RAW PRODUCE
Jakość przetworów Cirio wynika z wyjątkowej jakości naszych surowców oraz z nadzwyczajnego dbania o cały proces, od uprawy przez zbiory, przetwórstwo, aż do pakowania produktu.
R&D
Zatrudniamy wysoko wykwalifikowanych agronomów i techników laboratoryjnych
Kontrola jakości jest stale przeprowadzana, zgodnie z Systemem Zapewnienia Jakości, na wszystkich etapach produkcji: od próbek pobieranych z pola przed zbiorami, przez próbki pobierane na etapie produkcji, do produktów końcowych w magazynie. To mamy na myśli, gdy mówimy weryfikowane “od nasion do stołów”.
W celu lepszej gwarancji jakości, Spółka nasza posiada TERASEEDS, firmę specjalizującą się w nasionach wolnych od GMO na skale przemysłową idealnych do najlepszych upraw dla każdego Regionu Włoch i typu uprawy.
Nasze Laboratoria Badawczo-Rozwojowe blisko współpracują z Międzynarodowymi Uniwersytetami prezentując odkrycia naukowe na światowych konferencjach.

CIRIO
Metoda
"Metoda Cirio" w formie wypunktowanej listy!
- Staranna selekcja najlepszych nasion, w 100% włoskich, kontrolowanych i z pełną gwarancją wolnych od GMO
- Wysokie standardy jakości surowców, rosnących w najbardziej dla nich odpowiednich częściach Włoch: Na Nizinie Padańskiej w Północnych Włoszech, Maremma w Toskanii, w centralnych Włoszech, natomiast na Południu w Apulii i na Sycylii
- Certyfikowana integrowana produkcja, uprawa przyjazna środowisku, robiąca najlepszy użytek z naturalnych źródeł poprzez ograniczanie jakichkolwiek dodatków
- Zaawansowane techniki agronomiczne w celu zagwarantowania doskonałości pomidora, zbieranego w odpowiedniej fazie dojrzałości
- Fabryki ulokowane w pobliżu miejsca zbiorów: redukcja czasu transportu gwarantuje świeżość pomidorów
- Zbiory i przetwórstwo w ciągu 24 godzin, w celu zachowania autentycznego smaku pomidorów
- Rygorystyczne zapewnienie jakości system kontroli
