Przejdź do treści głównejPrzejdź do stopki

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-pl/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-pl/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 52

Zauważyliśmy, że Twój region nie jest Polski. KLIKNIJ TUTAJ aby przejść do strony . Kontynuuj na tej stronie, zamykając ten baner..

Close Banner language
Produkty
Pomidory
Warzywa
Gotowe dania
Organiczny
Usługi gastronomiczne
Cirio Italy
From the fields to the table

Sos do makaronu

Basilico, Arrabbiata, Napoletana

Te sosy pomidorowe mają świeży i naturalny smak. Przygotowane z pomidorów w kawałkach z dodatkiem wybranych warzyw, w pięciu wariantach reprezentujących pięć śródziemnomorskich smaków: Italian cheese (pomidor), Basilico (bazylia), Arrabbiata (chilli), Bolognese (mięso) oraz Mushrooms (grzyby)

Czemu Sos do makaronu?

Do szybkich, łatwych i smacznych dań z makaronu, gdy mało jest czasu.

Składniki

Napoletana: Przecier pomidorowy min. 8% (93%), uwodniona cebula (4,5%), uwodniony seler (0,6%), sól, cukier, uwodnione liście laurowe, ekstrakt z papryki (0,05%), regulator kwasowości: kwas cytrynowy

Basilico:
pomidory 82% (pomidory w kawałkach, koncentrat pomidorowy), cebula, marchew, cukier, olej słonecznikowy, oliwa z oliwek extra virgin, sól, skrobia modyfikowana, bazylia, 0,6%, białe wino, czosnek, naturalny aromat bazylii, regulator kwasowości: kwas cytrynowy

Arrabbiata:
pomidory 75% (przetarte pomidory, pomidory w kawałkach), warzywa 17% (cebula, marchew, seler), olej słonecznikowy, sól, skrobia modyfikowana, aromaty, bazylia, naturalny aromat chilli 0,02%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat czosnku 0,001%

 


Opakowanie

Dobroczynne właściwości pomidorów

Pomidory! Są słodkie, soczyste i wyśmienite. Każdy wie, ze są dla Was dobre, lecz czy każdy zna dokładny powód, dla którego są takim zdrowym jedzeniem?Ale zobaczmy, co czyni pomidor doskonałym, zdrowym wyborem.

Jedna porcja czerwonych, dojrzałych, surowych pomidorów (jedna filiżanka lub 150 gramów) to solidne źródło Witamin A, C, K, kwasu foliowego i potasu. Pomidory w sposób naturalny posiadają niską zawartość sodu.

Zainspiruj się naszymi przepisami

z Sos do makaronu