Przejdź do treści głównejPrzejdź do stopki

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-pl/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-pl/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 52

Zauważyliśmy, że Twój region nie jest Polski. KLIKNIJ TUTAJ aby przejść do strony . Kontynuuj na tej stronie, zamykając ten baner..

Close Banner language
Produkty
Pomidory
Warzywa
Gotowe dania
Organiczny
Usługi gastronomiczne

Polędwica wieprzowa z pomidorami i tymiankiem

danie

Side dish

recipe tipologyMeat

trudność

Easy

czas przygotowania

20 min

porcje

4 porcje

Składniki

500g polędwicy wieprzowej

3 łyżki oliwy z oliwek extra virgin

8 plasterków boczku

400g de Cirio Pomodorini

 

tymianek

sól

pieprz do smaku

Przygotowanie
  1. Pokroić polędwicę wieprzową na około 8 równych kawałków, zawinąć w boczek sznurkiem do gotowania
  2. Polać oliwą brytfannę, ułożyć mięso i dodać pomidory doprawione solą i pieprzem
  3. Piec w temp. 200 stopni przez około dwadzieścia minut
  4. Udekorować tymiankiem
Udostępnij lub wydrukuj ten przepis

Zainspiruj się naszymi przepisami
z Pomidorki koktajlowe